Peelings

fruitzuurpeeling

Dit unieke, gepatenteerde peelingsysteem biedt een geschikte peeling voor elk huidtype. Door de twee fruitzuren glycol en salicyl te combineren worden diverse huidproblemen tegelijkertijd aangepakt. Deze combinatie verhoogt de effectiviteit van de behandeling en zorgt voor een anti-inflammatoire en antibacteriële werking. We stemmen de peeling af op de behoefte van de huid en de vraag van de cliënt.

Beschikbare types fruitzuurpeeling en prijzen:

Peel Active 3   vanaf € 125,00    Geschikt voor alle huidtypes
Peel nr. 2 Normal   vanaf € 150,00    Geschikt voor alle huidtypes die peelings gewend zijn
Peel nr. 2 Sensitive   vanaf € 150,00    Geschikt voor de gevoelige huid, bijv. RosaceaHet resultaat van de peeling op de huid is afhankelijk van de pH-waarde en de concentratie van het zuur. Het aantal behandelingen kan variëren al naar gelang de conditie van de huid.

Waarom een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling helpt iedereen die belang hecht aan een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling. Zelfs de meest gevoelige huid heeft baat bij deze specifieke fruitzuurpeeling. De Peel nr. 2 sensitive is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

DE FRUITZUURPEELING GEEFT DIRECT RESULTAAT BIJ:

  • Voortijdige rimpelvorming
  • Grove poriën
  • Rokershuid
  • Grauwe, vermoeide huid
  • Oppervlakkige littekens bijvoorbeeld door acné
  • Hyperkeratose verdikte huid door overmatige verhoorning
  • Pigmentstoornissen
  • Rosacea, eczeem
  • Extreem droge huid

HOE WERKT EEN FRUITZUURPEELING?

Tijdens een intakegesprek bepalen we uw huidconditie aan de hand van een gedegen huidanalyse. Daarna bespreken we het gehele behandeltraject. De Aesthetico Peel wordt aan de huidconditie en het huidtyoe aangepast. De peeling stabiliseert de zuurmantel van de huid (pH-waarde) en stimuleert de collageenaanmaak. Het verwijdert dode huidcellen en lost verstoppingen van de talgklieren op. Na de behandeling kunt u direct weer verder met de dagelijkse bezigheden.

VOOR- EN NABEHANDELING PEELING

Vanaf 14 dagen voor de daadwerkelijke peeling verzorgt u de huid thuis met producten die bij de behandeling horen. Deze producten, die een lage pH-waarde hebben, bereiden de huid alvast voor op de fruitzuurpeeling. Ook de nabehandeling is van essentieel belang om de opnamecapaciteit van de werkstoffen te stimuleren. Uiteraard begeleiden wij u bij het gehele traject om een optimaal resultaat te bereiken.

Voor wie is een fruitzuurpeeling geschikt?

Deze peeling is geschikt voor iedereen, behalve voor zwangere vrouwen, mensen met open wonden en koortsuitslag of een allergie voor aspirine.

AcnÉ OF MEDICIJNGEBRUIK?

Heeft u acné? Stopt u dan 4 tot 6 weken voor de eerste peeling met Benzoyl Peroxide of medicijnen.
Gebruikt u Retinol? Stopt u het gebruik dan 4 tot 6 weken voor de eerste peeling.
Gebruikt u Roaccutane? Stopt u het gebruik dan 5 tot 6 maanden voor de eerste peeling.

Stel een vraag of maak een afspraak